woensdag 15 december 2010

Een gevecht om december door te komen!

Jeetje wat een dure maand, ben blij als hij voorbij is.
Naast de twee mannen in rode pakken en het oud en nieuw, hebben we ook nog verjaardagen gehad en er komen er nog een paar. Daarnaast staat er in de familie nog een geboorte op de planning, allerlei dingen die geld kosten.
Tuurlijk hebben wij wel wat spaargeld, maar dat is voor de bruiloft dus kom ik daar liever niet aan. Dus puzzel ik mij een ongeluk om verantwoorde maaltijden door te voeren voor een mooie prijs en cadeau's te kopen die in mijn budget passen.
Gelukkig lukt het, maar heb deze maand weleens mij twijfels gehad over zuinig leven en sparen voor die bruiloft.

Toch ben ik ook wel een beetje trots, deze week heb ik namelijk weekboodschappen gedaan voor € 16,-. Vraag me niet hoe, maar het is gelukt. Dat vind ik wel een kick en dan heb ik elke dag fruit, groenten, vlees, etc.

Ook heb ik vandaag mijn bedragen van mijn gebruikte geld-retour-acties gekregen, vond ik wel gaaf!
Helaas, heb ik op kort termijn weinig van deze bonnen/acties gezien. Vast gezien het feit dat ze dit soort acties niet rond de feestdagen (kerst) zullen doen.

En dan zo maar eens mijn meterstanden doorgeven. Ik ben heel benieuwd wat daaruit gaat komen. We hebben dit jaar heel erg bewust op het verbruik van de energie gelet, dus ben beniieuwd of ik dat volgend jaar in mijn beurs ga merken.

4 opmerkingen:

 1. Ongemerkt is het inderdaad een erg dure maand. Hier ook 2 'eigen' verjaardagen, sint en een kerstviering met cadeautjes. Meestal zijn er begin januari wel weer veel aanbiedingen, dat scheelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier stroomt het geld er ook uit, maar ja, we doen het zelf natuurlijk. Maarre... die 16 euro, hoe doe je dat meis? Daar kan ik nog wat van leren...
  Heb vorige week mijn eerste refund-bon opgestuurd, naar aanleiding van jouw blogje heb ik dat dus toch maar gedaan, ben heel benieuwd wanneer ze storten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 16 euro! Goed gedaan zeg. En december is natuurlijk een berucht 'dure' maand.

  BeantwoordenVerwijderen