donderdag 9 juni 2011

op budget plantjes kopen!

Ten eerste bedankt voor jullie reacties op mijn vorige blog!Nu de rust met de dagen steeds meer begint terug te keren, krijg ik ook weer ruimte om aan andere dingen te denken, zoals bloggen!Uiteraard ga ik genieten van mijn bruiloft, maar ik moet wel alles tot in de puntjes hebben verzorgd, zodat ik het die dag ook kan loslaten! Nu scheelt het dat mijn ceremoniemeester net zoals mij is en ik het dus op die dag met rust uit handen kan geven.

Van de week was de tuin aan de beurt! Wat kleur mocht er weleens in. Zeker met het mooie weer wil ik kunnen genieten van de tuin. Eigenlijk was er geen budget voor, maar ja toch wat geschoven en ik kon voor maximaal € 50,- aan plantjes besteden.
Voorheen leek mij dat veel, maar de laatste paar keren dat ik in een tuincentrum ben geweest voor plantjes was ik dat minimaal kwijt. Dus een andere aanpak vereist.

Ten eerste ging ik op zoek naar acties voor plantjes en kortingsbonnen. Na veel gespeur wat gevonden. Op naar twee tuincentra die dicht bij elkaar liggen en waarbij ik gebruik kon maken van de acties.
In de centra's liep ik te rekenen, kaartjes te lezen(waar heb ik lang plezier van) en te combineren! Uiteindelijk met bonnen en acties kwam ik op € 34,50! Jippie!!!!
Helemaal in mijn nopjes natuurlijk, want dat had ik niet verwacht!

Eenmaal thuisgekomen de plantjes er direct ingezet en daarna moe en voldaan buiten in mijn tuin een bakje koffie gedaan!

Maar toen had ik de smaak te pakken. ik wou wat tuinacc. hebben. Te denken aan tuinposters, beelden, kaarsen, etc. Dus dat is mijn volgende project! Ben al aan het kijken voor leuke tweedhandsjes, dus als ik wat vind dan horen jullie dat!

5 opmerkingen:

 1. Wat goed zeg! Je kunt vaak inderdaad veel meer (voor minder) vinden als je weet dat je niet zomaar alles kunt kopen, maar rekening moet houden met een budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marktplaats en kringloperen misschien?
  Leuk hoor dat je tuin zo mooi wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, lekker in de tuin! Ik haal zelf vaak direct bij de kweker, of via MP

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, wat een leuke interessante blog heb je, ik kom vaker kijken :)

  Groetjes Jennn

  BeantwoordenVerwijderen