maandag 31 mei 2010

Voor € 30,75 de hele week eten!

Zoals ik schreef hebben wij een weekbudget. Om iets meer inzicht te geven over mijn enthousiasme betreft de titel zal ik wat bedragen noemen.
Eerder was mijn huishoudgeld € 400,- per maand. Dit is voor twee volwassenen en onze dochter. Omgerekend is dat € 92,30 per week.
Sinds een aantal weken is mijn weekbudget naar beneden zoals ik van het weekend al schreef. Het weekbudget is nu € 70,- per week.

Vandaag op naar de supermarkt. Gisteravond had ik al mijn weekmenu klaar en wist ik wat ik de hele week zou eten. Toen ik naar mijn weekmenu keek, dacht ik nog "volgens mij is dit toch een duurder menu dan voorgaande weken". Dit bleek echter niet te kloppen. Ik was gewoon in jubelstemming toen ik moest afrekenen. € 30,75 voor de boodschappen. Dit zijn boodschappen voor de hele week avondeten (gezond, gevarieerd en lekker), brood, beleg, melk en fruit! Echt geweldig ben helemaal trots op mijzelf!
Geeft mij lekker veel ruimte en kan ik van de week bij mijn supermarkt nog groentenplantjes kopen! Deze hebben ze van de week in de aanbieding en wil ik graag gaan proberen om zelf te onderhouden. Hier in huis wordt er vooral door mij en mijn dochtertje veel groenten gegeten zoals tomaat, komkommer en paprika. Laten ze nu net deze plantjes in de aanbieding hebben.

2 opmerkingen:

  1. Leuke blog, ik ga jou ook volgen.
    Knap hoor voor € 30,75 een hele week eten, gaat mij denk ik niet lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een uitdaging, maar gelukt. Ga van de week weer de uitdaging aan. Vanavond maar weer een lijstje maken. Misschien maak ik dat weekmenu wel bekend, inclusief de boodschappenprijzen

    BeantwoordenVerwijderen