woensdag 16 juni 2010

het Kruidvat met andere ogen bekijken!

Als ik naar een drogist ga, ga ik altijd naar het Kruidvat. Ik vind het een fijne winkel en heb altijd het eigen merk luiers voor mijn dochter.
Het Kruidvat is niet duur en je hebt er veel keus. Ook dingen die je normaal niet bij een drogist verwacht kun je er halen.
De laatste tijd begin ik het Kruidvat van een andere kant te bekijken, namelijk van de onderste plank! Iedereen zegt altijd in een supermarkt door de knieën, wat de goedkope b-merken staan onderop!
Dat deed ik wel in de supermarkt, maar eigenlijk ook alleen maar daar. Dus bij het Kruidvat ook maar door de kniëën! Laatst op die manier al cremespoeling gescoord voor 35 cent. Vandaag twee potten gel voor 1,50, dus 75 cent per stuk! Dat is nog eens leuk winkelen. Daarnaast goedkope concealer voor 1,50 gekocht, vroeger kocht ik een duur merk van 25 euro! Ja 25 euro, wat mij bezielde? Ik weet het niet. Oké het dekte goed, maar deze van het kruidvat ook. Oké deze gaat iets sneller op, maar weegt niet op tegen de kosten van de andere.

Na het Kruidvat nog even naar de Action, nog zo'n fijne winkel! Voor 4,50 twee leuke vaderdagcadeau's gekocht namens mijn dochter voor haar vader! Natuurlijk vertel ik niet wat ik heb gekocht, mocht mijn vriend meelezen.

Daarnaast heb ik besloten om voor de verjaardag van het weekend geen dure taarten te kopen, maar zelf cake te maken! Net zo lekker en een stuk goedkoper.

4 opmerkingen:

 1. Ja kruidvat heeft nu een goedkoop merk, ik had het ook al opgemerkt. Lekker goedkoop!
  (Al kijk ik altijd eerst bij de afgeprijsde artikelen, daar zitten ook koopjes bij!)

  Action is ook een leuke winkel, ik heb er zelfs 2,5 jaar gewerkt haha. Zag je al die leuke spullen als eerste haha.:-)

  succes met de caken bakken! (Ik heb ook makkelijke recepten op mijn blog, ook wat niet zo duur is)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom graag bij het kruidvat voor mijn dingetjes. Maar ik moet er niet te vaak komen, want juist omdat het zo goedkoop is, neem je soms dingen die je niet nodig heb.

  Daarom ga ik meestal maar eens per maand, voor tandpasta, shampoo, medicijnen, enz. tenzij er iets in de reclame is wat ik nodig heb. Vorige maand was dat wc papier. 3 keer 8 rollen voor 5 euro. Het komende jaar zit ik goed ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de Kruidvat ook erg leuk, om dezelfde redenen als jij. Maar daarin schuilt voor mij ook het gevaar: al die grappige dingen die je niet bij de Kruidvat verwacht brengen mij altijd sterk in de verleiding, om dingen te kopen die ik niet perse nodig heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben gelukkig de laatste tijd nog niet in de verleiding gekomen om andere dingen te halen. Scheelt denk ik wel dat ik vaak met boodschappen de kleine meid mee heb! Dan ben je heel snel klaar met boodschappen doen, want ze trekt alles overhoop als ik niet oplet.

  BeantwoordenVerwijderen