woensdag 2 juni 2010

Roergebakken speklappen met ananas en cremespoeling!

Ik hoor jullie al denken "roergebakken speklappen met ananas en cremespoeling"? Dit moet je niet samen zien. Ik wil het over twee dingen hebben roergebakken speklappen en over cremespoeling.

Ten eerste hebben wij vanavond de roergebakken speklappen gegeten. Dit is een recept te eten met rijst en heb ik gevonden op www.goedkooplekker.nl. Op deze site staan allerlei low-budget-recepten. Dus zeker de moeite waard om daar eens te gaan kijken.

Daarnaast de cremespoeling. Ik heb ontzettend dik haar en moet standaard cremespoeling na het wassen gebruiken, anders kom ik er met mijn borstel niet doorheen. Normaal kocht ik altijd een goedkoop merk, zoals een huismerk van de drogist. Vandaag maar even nieuwe inslaan, zag mijn oog een fles van 300 ml voor 35 cent. Dat is niet duur. Het was het low-budget huismerk van de drogist. Ik heb het gekocht en ga het eens uitproberen. Als het goed bevalt scheelt het mij weer een hoop geld.

5 opmerkingen:

 1. Huh 35 cent?
  Kan dat nog tegenwoordig.
  Welke winkel was dat dan?
  groetjes van Caatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom in bespaarland! Leuk, leuk, weer een nieuw blog! Ik ga je volgen.
  Je bent goed bezig zeg!
  Ik koop voor 20 euro een fles spray bij de kapper en daar doe ik een jaar mee. Weet niet of het omgerekend goedkoper is, maar het bevalt me te goed om te veranderen. Ook lang dik haar hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zal vast de kruidvat geweest zijn. Dat hele goedkope merk (blauw met witte verpakkingen) zijn echt heel goedkoop. 35 cent is echt niet duur nee, ben benieuwd of het je bevalt!

  Bedankt voor de site, ik ga eens even neuzen, klinkt lekker wat jullie hebben gegeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd! Ik had laatst goedkope cremespoeling van de Action en helaas vond ik die toch minder goed ontklitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de reacties!

  Ja Marti, die van het kruidvat! Van het weekend voor het eerst gebruikt en prima zeg ik. Qua geur niet teveel poespas, maar niet goedkoop en chemisch.

  BeantwoordenVerwijderen