donderdag 21 oktober 2010

blogje van vandaag

Ook deze week is het budget weer rond de 50 euro uitgekomen! yoehoe, maar het is een rommelig weekje dus bepaald eten word deze week niet gegeten en mooi doorgeschoven naar volgende week. Hopelijk kan ik dan goed onder de 50 euro blijven!
Gister heerlijk gekookt voor 10 man, met restjes en bijpassende aanvullingen voor € 30,-! En het was oh zo heerlijk, echt geweldig voor 3 euro per persoon eten.
Ja ik merk dat ik door mijn grens van besparen op het boodschappenbudget ben doorgebroken. Dat komt natuurlijk mooi uit, met de aankomende "dure" decembermaand. Want naast de Sint en de Kerstman, hier ook 3 verjaardagen van dezelfde familie waarbij die van mijn dochter! Kinderen krijgen kun je niet plannen, maar bij een tweede geen plezier in de maanden dat er negen maanden later in december een kind geboren kan worden, hihihihi!
Of bespaartechnisch geen tweede kind nemen! Maar dat vind ik ook wel een beetje drastisch hoor!

3 opmerkingen:

 1. Een kind is niet zo erg te plannen, weet ik uit ervaring. En het komt altijd slecht uit, hoe je het ook wel probeert te plannen.
  Maar gelukkig krijg je er 10 keer zoveel voor terug.
  En bespaartechnisch dan maar niet aan een 2e beginnen is ook wel een stuk verder :)
  Hier is het wel een beetje aan de hand. Niet zozeer bespaartechnisch, maar meer gewoon financieel en huistechnisch gezien nu niet mogelijk. Gelukkig boft vriendlief maar weer met een vriendin die 9 jaar jonger is en voorlopig nog gerust goede kindjes kan baren, dus de tijd is aan onze kant ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi! Ook wij hebben er budget technisch geen rekening mee gehouden. Hebben we binnen de familie een grote feestmaand zo aan het begin van de lente.. onze kleine ukkepuk hoopt toch echt rond diezelfde tijd ter wereld te komen! ;o)
  Nee.. het financiële plaatje gaat er écht niet voor zorgen dat we geen kleine ukkepukkies in huis krijgen. Want ook ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om zo'n hummeltje tot leven te mogen brengen. Dan eten wij met z'n allen maar een hapje minder hoor! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, nou dames mocht ik twijfelen om een tweede kind op de wereld te zetten vanwege de financieën (hihihihihi), dan ben ik nu weer om!

  Nee alle gekheid op een stokje, een kind is zo iets moois en dierbaars en wat jij al zegt "Mama's Simple Life" soms moeilijk te krijgen dat he het daar zeker niet om moet laten. En...een kind heeft heus niet alle luxe nodig, als hij/zij maar genoeg te eten krijgt, schone en geen kapotte kleding aan heeft, en veel liefde ontvangt + lekker kind kunnen zijn. Dan komt het wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen